Nieuws i.v.m. Corona

Beste sporters,

Yeahh! Goed nieuws, want vanaf juli kunnen wij weer binnen sporten๐ŸŽ‰ Ook zullen we voor de liefhebbers proeflessen & workshops Aerial Hoop, Aerial Silks & Polesport inplannen๐Ÿ’ช๐Ÿป Dus heb je interesse, laat het weten, dan plannen we samen een datum ๐Ÿ˜€ Shirley & Nathalie werken momenteel hard om Wante Sport financieel op orde te houden en dit kan natuurlijk niet zonder jullie! We hopen jullie daarom ook snel weer te zien bij de lessen๐Ÿ˜€

Elke zondag om 13u bij goed weer trainen we in het calisthenics park in het Vijverpark in Brunssum. We hangen vandaag (14-06 2020) de Aerial Silks & de Aerial Hoop op.
Wil je ook mee doen? Laat het ons dan weten. Iedereen is van harte welkom! ๐Ÿฅฐ

Op de foto’s zijn een aantal toppertjes van afgelopen weken te zien ๐Ÿ’ช๐Ÿป Enorm trots op onze leerlingen, ze gaan weer goed vooruit ๐Ÿ‘๐Ÿป #wantesport #aerialsilks #aerialhoop #brunssum #Vijverpark

ย 

  • Workshops
  • Kinderfeestje
  • Contact
  • %d bloggers liken dit: